SUPERTALENT Pobjednici su plesno ljubavni par Emil i Mateja!

Peta sezona najgledanijeg talent showa došla je kraju. Pobjednici su plesno ljubavni par Emil Kuzminski i Mateja Ivanković.

>>> MEĐIMURCI RASTURILI Atomi i Scifidelity Orchestra oduševili!

Za razliku od polufinalnog nastupa gdje su visili na svili sa stropa, u spektakularnom finalu, plesni par Emil i Mateja preletjeli su preko cijelog studija i osvojili žiri, ali i nagradu od 200 tisuća kuna.

Sjajni u finalu bili su i naši Međimurci.

Plesna skupina Atomi su još jednom osvijetlili studio svojom plesnom koreografijom i svjetlećim odijelima. “Kad vidim vaš nastup, osjećam veliko strahopoštovanje!” poručio im je Davor.

Martina je rekla kako joj je nevjerojatno da su ovo uspjeli napraviti. “Ne znam kako ste ovo u tjedan dana napravili!” nadovezao se Janko, a Maju je zanimalo kako znaju kada se koji se kada treba upaliti, a kada ugasiti.

Scifidelity orchestra pobrinuli su se da u svom posljednjem nastupu u Supertalentu ukomponiraju sviranje, plesanje, pjevanje i zaraznu energiju. “Nemaju samo Slovenci luđake, imamo i mi! Nemam običaj divljati kao Maja dok gledam nastupe, ali nisam mogao izdržati!” kazao je Janko.

“Stvarno ste super ludi! Jako dobro plešete, čak i od mog zlatnog gumba!” našalio se Davor, a Martina je dodala: “Vi ste genijalna protuteža onim Čakovčanima koji tvrde da su samozatajni i da se vole držati u drugom redu. Vi prštite od energije!, piše NovaTV.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije