Vijesti / Društvo
Društvo
PRELOG Humanitarni koncert za Daria Balenta (23) iz Oporovca

PRELOG Humanitarni koncert za Daria Balenta (23) iz Oporovca

Udruga mladih Efekt iz Preloga u suradnji s Društvom Naša djeca Prelog organizira humanitarni koncert za 23-godišnjeg Daria Balenta iz Oporovca.

- Pozivamo sve sugrađane velikog srca da se odazovu na humanitarni koncert koji će se održati u petak, 22. prosinca s početkom u 18 sati u Domu kulture Grada Preloga.
Udruga mladih Efekt i Društvo Naša djeca Prelog već tradicionalno u adventsko vrijeme nastoje pomoći osobama koje su u životu zahvatile nesretne okolnosti organizirajući humanitarne koncerte.

Ove godine prikupljat će se donacije za stradalog sugrađanina Daria Balenta, 23-godišnjaka iz Oporovca koji je u lipnju 2017. godine zbog automobilske nesreće završio s teškim ozljedama kralježnice. Nastojimo u duhu solidarnosti i zajedničkim snagama pružiti pomoć prikupljanjem sredstava za daljnje planirano rehabilitacijsko liječenje i potrebe koje će mu omogućiti lakše funkcioniranje u svakodnevnom životu - poručuju mladi.

Humanitarnom koncertu odazvao se velik broj izvođača:
Dječji vrtić Fijolica Prelog
Dječji vrtić Vesela loptica Prelog
Književni krug Prelog
Mažoretkinje Grada Preloga
Osnovna škola Draškovec
Osnovna škola Prelog
Priločka amaterska scena P.A.S.
Puhački orkestar Grada Preloga
Udruga umirovljenika Prelog
Zadravec Barbara

- Svi koji žele pomoći svoj dobrovoljni prilog moći će ubaciti u kutiju koja će se nalaziti na ulazu u Dom kulture Grada Preloga. Sva sakupljena sredstva bit će uručena Dariu Balentu. Unaprijed se svima zahvaljujemo i želimo Vam sretan i blagoslovljen Božić! - kažu u udruzi.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!