KLUB MLADIH ‘PUSTAKOVČAN’: Proslavili smo 10. rođendan!

U subotu 16. prosinca, održana je proslava povodom desete godišnjice osnutka Kluba mladih “Pustakovčan” te ujedno i godišnja izborna skupština.

Što i kako su radili od osnutka Kluba, od daleke 2007. godine pa sve do danas, prisjetili su se preko kompilacije fotografija, u društvu brojnih nekadašnjih i sadašnjih članova Kluba te dragih gostiju.

Ove godine njihov predsjednik Filip Strahija odlučio je vodstvo Kluba prepustiti mlađima pa je za novog predsjednika izabran Goran Borović. Želimo mu puno sreće u predstojećim izazovima u vođenju Kluba.

Za podpredsjednike su ponovno izabrani Vedran Babić i Dejan Čonka, a novo Predsjedništvo čine Vedran Andrašec, Daniel Čonka, Laura Horvat te Vanja Strahija, dok tajnik i blagajnik Kluba ostaje Iva Ivković.

‘Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su nam na bilo koji način pomogli, svima koji su odvojili svoje vrijeme i došli na neki od događaja u našoj organizaciji te svima koji su došli zajedno s nama proslaviti 10. godišnjicu osnutka Kluba mladih ‘Pustakovčan”, poručuju iz Kluba mladih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije