VESELO U MEĐIMURJU Dočeci na trgu, tržnici, uz Muru i na Mađerkinom bregu

Zadnji je tren da odlučite gdje i kako dočekati Novu, 2018. godinu. Neki će se odlučiti, kako kažu za ‘međimursku hižu’ tj. u toplini doma, dok će svi oni željni provoda otići u neki restoran ili pak na nekom trgu proslaviti s društvom.

I ove godine organizira se doček nove godine na čakovečkom Trgu Republike. Čakovec u novu godinu uzlazi uz koncert i slavlje na središnjem gradskom trgu. 2017. godinu ispratit ćemo uz glazbenu pratnju ‘Tragova’.

Doček na Trgu Republike počinje u 22:00, a traje do 2:00 sata. Osim u glazbi, oni koji se odluče Novu godinu dočekati na otvorenom, moći će uživati u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi. Za Staru godinu radit će i klizalište postavljeno na Trgu Republike.

Na početku Trga, kod Doma sindikata, kao i svake godine bit će uređen ograđeni prostor u koji će građani moći bacati petarde.

Odmah nakon čestitke koji će građanima tradicionalno uputiti gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač te novogodišnjeg valcera, slijedi raskošni vatromet. Organizatori dočeka su Grad Čakovec i Turistička zajednica grada Čakovca.

– Već tradicionalno građani Grada Preloga i njihovi gosti, u Novu će 2018. godinu ući zajedničkim dočekom na Trgu slobode ispred Doma kulture u Prelogu. Za dobru feštu pobrinut će se popularni “Oaza band”, a uz šampanjac i čestitke gradonačelnika Ljubomira Kolareka, čeka nas i tradicionalni vatomet – rekao nam je Željko Sokač iz Grada Preloga.

Veselo će biti i na dočeku na šetnicu uz Muru u Murskom Središću.

Grad Mursko Središće i Turistička zajednica Grada Mursko Središće pozivaju sve građane Grada Mursko Središće i njihove goste da 2018. godinu dočekaju na šetnici uz rijeku Muru uz glazbenu pratnju Grupe ‘Accord’.

Program započinje u 23 sati, a osim vatrometa u 24 sata za građane i posjetitelje pripremit će kuhano vino i čaj, a gradonačelnik Dražen Srpak uputiti će čestitku.

– Dođite u Mursko Središće i zajedno s nama uđite u Novu 2018. godinu – poručuju iz Grada.

Doček se organizira i na istoku Međimurja, u Kotoribi.

Okupljanje i fešta bit će na prostoru novo izgrađene i natkrivene tržnice čije će se otvorenje upriličiti na ovaj način. Sve koji odluče doći u Kotoribu od 22 sata očekuje odlična glazba uz svirku Meta benda te besplatno kuhano vino i čaj.

Točno u ponoć općinski načelnik Ljubomir Grgec građanima će uputiti novogodišnju čestitku uz veličanstveni vatromet. – Svi ste pozvani na doček novog ljeta u Kotoribu jer dobre zabave neće nedostajati – poručuje Grgec.

Turstička zajednica Općine Štrigova poziva sve zainteresirane da isprate Staru godinu i dočekaju Novu na poznatom Mađerkinom bregu.

– Prošećimo zajedno iz stare u Novu godinu na Mađerkinom bregu. Grijat će nas kuhano vino i čaj, a točno u ponoć okružit će nas vatrometi Pomurja, Međimurja, Robadja, ali i mnogih drugih. Stoga dođite! U dobrom društvu i prirodnom okruženju nova godina će zasigurno dobro započeti– poručili su iz Turističke zajednice Općine Štrigova.

Okupljanje je najavljeno za 23 sata.

Doček nove godine uz vatromet, kuhano vino i čaj bit će u centru Svetog Martina na Muri od 23 do 1 sat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije