Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO KUD Donji Vidovec na godišnjoj priredbi ispunio Dom kulture

FOTO KUD Donji Vidovec na godišnjoj priredbi ispunio Dom kulture

Kada KUD Donji Vidovec nastupa pred svojim gledateljima dvorana mjesnog Doma kulture biva pretijesna za sve znatiželjnike. Tako je bilo i u nedjelu, 7. siječnja u popodnevnim satima na tradicionalnoj godišnjoj priredbi društva.

Na njoj su se predstavile sve djelatne sekcije društva s programom kojim su lani 'pali i žarili' pozornicama Međimurja, izvan njegovih granica i granica Lijepe Naše. Kao što su tim programom oduševljavale pobornike kulturno umjetničkog stvaralaštva koji gaje drugi melos, ples i govor tako su oduševili i svoje sumještane.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U dvosatnom programu vidjeli smo starije i mlade plesače, starije i mlade tamburaše, glumce, male recitatore, a posebno nas je oduševio vokalni solist Alojzije Nestić.

Zasluge ta tako 'uštimani i ušminkani' program pripadaju voditeljima sekcija u društvu: Nikoli Matulinu, Gordani Zvošec, Ivanki Crnković i Moniki Cenko.

Program priredbe je vodila Martina Lukša. Sudeći po viđenom i njezinim riječima KUD očekuje mnogo truda i rada za nastupe koji su pred njima.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!