Vijesti / Društvo
Društvo
IMA I TOGA Dečko, brat i majka vukli djevojku iz kafića jer nije htjela kući

IMA I TOGA Dečko, brat i majka vukli djevojku iz kafića jer nije htjela kući

Mladić (27) odlučio je pod svaku cijenu pronaći svoju djevojku i odvesti je njenim roditeljima pa je uporan u svom naumu izveo pravi šou u jednom koprivničkom kafiću.

S 0,74 promila alkohola u organizmu, upao je u kafić u kojem je bila djevojka, naguravao je i silom izvukao iz ugostiteljskog objekta, čime je uznemirio konobaricu i prisutne goste.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

– Sa tadašnjom sam djevojkom toga dana išao kod njenih roditelja, jer je ona živjela kod mene, a imala je malo dijete. Navečer mi je rekla da s prijateljicom ide u grad. No dugo je nije bilo i nije mi odgovarala na pozive i poruke pa sam ju otišao tražiti – rekao je on u svoju obranu na koprivničkom Prekršajnom sudu, piše epodravina.hr.

Zatekao ju je u jednom kafiću, u kojem je svojedobno i radila, a ona se, prema njegovom mišljenju, čudno ponašala. Kad se vratila s WC-a, nije joj htio dati njenu torbu i inzistirao je da idu njenim roditeljima.

Kako se s tim nije složila, on je po njene roditelje otišao sam i vratio se s njenom majkom i bratom.

Kako je ispričao na sudu, djevojka je tada počela vikati tako da su ju on i njen brat primili pod ruke i iznijeli iz kafića van, gdje se ona tada bacila na zemlju. Naveo je kako je točno da je na nju vikao tako da je konobarica zvala policiju, no tvrdio je da ju nije pljusnuo. Od toga dana s njom više nije imao nikakve kontakte.

Djevojka se pak izjasnila da da je s njim prekunila jer je bio jako ljubomoran, a kaže da su ju vukli iz kafića jer su mislili da je pijana, iako je popila tek jednu pivu.

Ovih je dana na koprivničkom Prekršajnom sudu mladić zbog narušavanja javnog reda i mira kažnjen s 600 kuna, a ako plati u roku, bit će to 400 kuna.  Oslobođen je plaćanja sudskih troškova.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!