Vijesti / Društvo
Društvo
PRIPREME STUDENATA Međimurskog veleučilišta u Čakovcu za tržište rada!

PRIPREME STUDENATA Međimurskog veleučilišta u Čakovcu za tržište rada!

Povezivanje naučenog znanja i praktičnih vještina koje se traže na tržištu rada, iznimno je važno za studente stručnih studija. Tako je pred studente 3. godine Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, studija Menadžment turizma i sporta, stavljen je izazov rješavanja poslovne problematike iz prakse u koji su se uključili marketinška agencija SCRIBO PR iz Čakovca i Centar dr. Rudolf Steiner iz Donjeg Kraljevca, pod mentorstvom Mirjane Trstenjak, mag.oec., v.pred. i Andrijane Kos Kavran, mag.oec., v.pred.

Marketinška agencija SCRIBO PR studentima je dala zadatak izrade putopisnog članka putem kojeg su studenti imali priliku naučiti način pisanja putopisnog članka, kako strukturirati članak te kako formulirati primamljiv naslov koji će privući velik broj čitatelja. Najbolji članci objavljeni su na portalu www.vikendmanijaci.com:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Marin Stolnikhttp://vikendmanijaci.com/budimpesta-carolija-nadohvat-ruke/
- Ivana Dombajhttp://vikendmanijaci.com/venecija-i-otoci-lagune/
- Antonela Kišhttp://vikendmanijaci.com/we-didnt-take-a-pill-in-ibiza/

Drugi zadatak bila je izrada storytelling marketinške kampanje za LIFECLASS Terme Sveti Martin, u kojem su studenti pokazali naučeno znanje u području organizacije i promocije kampanje u području turizma. Najbolji timovi studenata osvojili su bogate nagrade, a oni su:

1. mjesto smjer Turizam: noćenje u apartmanu Lifeclass Terme Sveti Martin i kupanje - Ivana Dombaj, Amanda Đurin, Adrijana Furjan, Isabel Matoković
1. mjesto smjer Sport: noćenje u apartmanu Lifeclass Terme Sveti Martin i kupanje - Ana Baša, Marin Stolnik, Valentino Novak, Dominik Krištofić

Ravnateljica Centra dr. Rudolf Steiner mr.sc. Dijana Posavec, studentima je dala otvorene ruke za prijedloge u području djelovanja Centra. Studentice i studenti su vodstvu Centra iznijeli svoja kreativna marketinška i organizacijska rješenja iz domene euritmije, biodinamičke proizvodnje, waldorfske pedagogije i drugih područja iz širokog opusa dr. Rudolfa Steinera.

Svi prijedlozi i ideje prihvaćeni su od strane Centra dr. Rudolf Steiner te će se dio njih i implementirati tijekom 2018. godine. Ovakav oblik suradnje visokoobrazovnih ustanova s gospodarstvom od velike je važnosti za lokalnu sredinu, a Međimursko veleučilište u Čakovcu uvijek je otvoreno nova partnerstva.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!