Vijesti / Društvo
Društvo
PD BUNDEK U Mursko Središće stiže poznati skijaš Ivica Kostelić

PD BUNDEK U Mursko Središće stiže poznati skijaš Ivica Kostelić

Pred Planinarskim društvom Bundek iz Murskkog Središća dva su zanimljiva događaja. Kao što smo već javili, u nedjelju, 21. siječnja organiziraju 20. Vincekov pohod.

Pohod organiziraju po međimurskim bregima i to po svakom vremenu s ciljem da obilježe Dan svetog Vinka, zaštitnika vinogradara. Start je između 8.00 i 9.00 sati u Toplicama Sv. Martin, na parkiralištu Toplica. Iz Murskog Središća će ujutro od 7.10 do 8.45 sati voziti besplatni autobusi u Toplice. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Startnina je 15 kn za odrasle, za djecu je nema. U cijenu je uračunat prijevoz iz Murskog Središća (za one koji ne dolaze svojim busom), simboličan poklon (iznenađenje), kontrolni kartončić (potvrdi se na cilju u dvorani) te kruh sa slaninama i žestica na startu. Više detalja saznajte klikom ovdje

U četvrtak, 25. siječnja u Domu kulture Rudar u Murskom Središću s početkom u 19 sati organiziraju putopisno predavanje: Ivica Kostelića o prečenju Grenlanda.

Bit će ovo predavanje o ekstremnoj životnoj avanturi u carstu hladnoće i tišine, o surovo hladnih, polarnih 580 km s više od 2 000 m uspona!

Ulaz na predavanje je slobodan!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!