VIDEO Međimurski irski folk bend ima novu pjesmu

Sjećate li se one scene iz Prstenove družine, neposredno prije nego što se Gandalf vraća iz Minas Tiritha, kad su Merry i Pippin u gostionici glavni veseljaci, zdušno pjevaju pjesmu ‘Hey! Ho! To the bottle I go’, nazdravljaju pivom i plešu na stolu?

Koliko puta ste poželjeli uskočiti u taj svijet i da poput hobita nesputano skačete na zvuk dobre , vesele glazbe i date si oduška?

Naš međimurski irski folk bend Captain’s Daughter & The Sailors odlučili su obraditi upravo tu pjesmu i jednostavno su nas oduševili svojom obradom. Većim dijelom je snimana u ROAD production studiju Roberta Kljajića u Sloveniji. Za vizualnu komponentu uratka zaslužna je Ivana Geček, s kojom su već ranije surađivali.

Sljedeći koncert CDS u Međimurju imaju već 24. ožujka u Prelogu pa onda možda imate priliku čuti tu izvedbu i uživo. Ako se pak ne možete strpjeti do tada, bend ima 3. veljače nastup u Samoboru. Za više informacija o nastupima pogledajte na njihovim službenim stranicama.

Sada i vi možete poput hobita uživati u toj glazbi, a CDS će nam, uz dobro poznate zvukove irskih narodnih pjesama koje inače sviraju, dočarati i dašak atmosfere iz Shirea. Samo pazite da ne uzgojite dlake na tabanima od silnog veselja.

Završetak ovog uratka poklopio se i s nedavnom 4. godišnjicom benda, stoga su odlučili da će ovaj uradak biti rođendanski poklon njihovoj publici. Čestitamo ekipi i sretno u daljnjem radu!

U nastavku donosimo pjesmu s Youtube kanala.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije