VIDEO I FOTO Mimohod kreativnih mališana u Kotoribi

Uhodanom tradicijom, dan prije središnjih fašenskih događanja u Kotoribi, tamošnje Društvo Naša djeca je u mjesnom središtu okupilo maskirane mališane koji su u organiziranoj koloni krenuli u mjesnu stolnotenisku dvoranu gdje pjesme, plesa i smijeha nije nedostajalo.

Uz to, tamo je između 73 prijavljenih maski za natjecanje posebno povjerenstvo biralo 15 najuspješnijih. Pred njima je bio izuzetno težak zadatak jer je sve vrvjelo od maštovitosti i kreativnosti. Među najuspješnijima izdvojene su prve tri u kreaciji Snježnog kraljevstva, Strašila i Ovčice.

One su nagrađene poklon-bonovima, pizzama i sokovima, a što su prema plasmanu zaslužile i ostale maske. Valja dodati kako je bilo znatno više maskiranih, ali oni nisu htjeli na pozornicu. Posebne zasluge za izuzetno uspješno priredbu treba zahvaliti i Općini Kotoriba te voditeljicama manifestacije Marini Posavec i Jeleni Ujlaki.

– Rastali smo se na kraju uz obećanje da se vidimo i dogodine s još boljim i maštovitijim maskama, poručile su voditeljice. Valja dodati kako pri maskiranju svojih mališana tom izazovu nisu mogle odoljeti i neke mame koje su upotpunile radost svojih mališana.

Neke od ovih kreacija zacijelo će biti uključene i u današnji popodnevni svjetovni Fašenk.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije