MALA SUBOTICA Čitatelj se požalio na problem s rasvjetom kod ‘Mandlina’

U uredništvo našeg portala javio se čitatelj koji se požalio na slabu rasvjetu na križanju kod ‘Mandlina’ u Maloj Subotici.

– Molim ispitajte što se događa s javnom rasvjetom u Maloj Subotici u Glavnoj ulici ‘kod Mandlina’ u samom raskrižju te na početku ulice Alojzije Stepinca gdje već jako dugo ne rade svjetla javne rasvjete (kao i u suprotnoj ulici). Pogotovo u raskršću gdje je iznimno loša i slaba rasvjeta, a upravo je to crna točka.

Navečer te rano ujutro se uopće ne vide pješaci koji prelaze pješački prijelaz. Također, planira li se uvesti javna LED rasvjeta po uzoru na Općinu Belica? Hvala! – napisao je čitatelj (podaci poznati uredništvu).

– Mještani Općine Mala Subotica mogu uredno javiti na broj telefona 040/631-700 ili komunalnom redaru na broj 099/33 61 032 ukoliko zamijete da neko rasvjetno tijelo ne svijetli te će se nakon toga naručiti i obaviti radovi promjene žarulje.

Svakih 2 do 3 mjeseca se obavi kompletan pregled i mijenjaju sve žarulje koje ne svijetle ili trepću. Zadnji takvi pregled i promjena se obavila 15.1.2018. Svjesni smo činjenice da je javna rasvjeta dotrajala pa neka ubrzo nakon promjena opet ne svijetle pa smo krenuli u optimizaciju postojećeg projekta modernizacije javne rasvjete (LED rasvjeta) kako bi bili sigurni da je izrađen po najnovijem tehnološkom standardu.

Sami radovi su predviđeni i u proračunu te će se svakako započeti, a možda i završiti ove godine. Opasno raskrižje ide u rekonstrukciju krajem četvrtog mjeseca te će se u rekonstrukciji obratiti posebna pozornost i na rasvjetna tijela kako bi vidljivost bila što veća – stoji u odgovoru kojeg nam je poslao načelnik Valentino Škvorc.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije