FOTO U Svetom Martinu održan mladenački i dječji maskenbal

Turistička zajednica i Osnovna škola Sveti Martin na Muri, su danas na sam fašnjak priredili lijep i oku ugodan fašnički karneval koji zbog hladnog vremena nije prošao zamišljenom rutom, ali je izazvao pozornost ljudi i na kraju u toplom školskom predvorju pokazao, zbog čega mnogi vole upravo dan kada se na lice navuku neka druga lica ili likovi.

Treba priznati kako su djeca, roditelji, učitelji(ce) i vrtičke tete uložile mnogo truda, kako bi pokazali što i kako žele da izgleda sadašnjost, što fali ili čega je previše u društvu u kojem svakodnevnica izgleda drugačije.

Mašta i vrijedne ruke učinile su što treba, tako da je ovaj fašnjek ili maskenbal protekao u ugodnoj atmosferi, ali treba priznati kako maškare nisu uspjele otjerati zimu, jer točno u podne kada su maškare krenule u mimohod, započeo je padati snijeg i puhati hladan sjeverac.

Domaćim snagama priključili su se maškori iz Črensovec iz drage i prijateljske Slovenije. Sve sudionike i posjetitelje organizatori i sponzori Općina i Turistička zajednica te TP Varaždin, počastili su čajem, kuhanim vinom i krafnama.

Svojom nazočnošću skup su uveličali predsjednica Općinskog vijeća Petra Novinščak i načelnik općine Dražen Crnčec, zamaskirani ali prepoznati i radosni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije