Vijesti / Društvo
Društvo
EROTIC SHOP U Međimurju najtraženiji rabbit vibratori i vibrirajuća jaja

EROTIC SHOP U Međimurju najtraženiji rabbit vibratori i vibrirajuća jaja

Vezano uz seksualnost i emocije, žene u potpunosti drugačije reagiraju od muškaraca. Žensko tijelo kroz ciklus se mijenja, pa se tako mijenja i njihova zainteresiranost za sex. Ponekad su ne zainteresirane, ponekad željne ljubavi i pažnje, a ponekad lude i strastvene.

Kod muškaraca je skroz drugačija situacija. Njima seksa nikad nije dosta. Skakali bi oni do iznemoglosti, no o kvaliteti seksa svakako bi se onda dalo i diskutirati. Tu malene stvari postaju veliki problemi.O seksualnim problemima koje muče muškarce i žene, zasigurno najbolje poznaje vlasnik čakovečkog erotic shopa Fantazija Dragan Petek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Često se desi da nakon nekog dužeg vremenskog perioda partnerima seks postane neka rutina. Nekad strastveni svakodnevni seks, pretvori se u tjedni, pa čak i dvotjedni seks. Takve situacije ponekad znaju završiti i partnerskom prevarom - kazao je Dragan.

Bračne i partnerske prevare nisu baš tako rijetke. U ovom suvremenom informatičkom dobu kojim vladaju mnogobrojne stranice za druženje i komunikaciju, lako se ubaciti u neki flert.

Osim komunikacijskih stranica poput Facebooka, Twitera i Instagrama, postoje također stranice namijenjene za druženje i upoznavanje. Od domaćih je najpoznatija Iskrica, a kod stranih prevlast imaju Tinder i Badoo.

- Prevara nije lijek! Tako ćete iznevjeriti prvenstveno sebe,a ne samo svog partnera. Treba unijeti neke novitete u seks i izaći van iz konvencionalnih gabarita. Nekada je seks bio rutina, no danas seks može biti skroz nešto drugo - nadovezuje se Dragan.

Revolucija igračaka za odrasle

Lutke na napuhavanje i gigantski vibratori su prošlost. Vibratori živih boja, neobičnih ergonomskih oblika, te urnebesnih brzina proizvod su nove generacije seks inženjeringa. Osim dizajna, proizvođači veliku važnost pridaju kvaliteti. Proizvodi moraju biti osim što su ugodni i funkcionalni za upotrebu, lagani za svakodnevno održavanje.

- Muškarci kupuju sve, ulja za masažu, lubrikante,vibro prstenje, zaštitu, seksi rublje. Žene pak najčešće znaju što žele. One ne kupuju gigantske vibratore, već je presudna brzina, održavanje i dizajn. Iako vlada mit da su masturbatori samo za samce, najčešći kupci su parovi koji vole isprobati nešto novo, uljepšati i osvježiti vezu ili brak - objašnjava nam Dragan.

- Najviše pomagala namijenjeno je za žensku populaciju. Trenutno su najtraženiji rabbit vibratori i vibrirajuća jaja. Neki od najnovijih proizvoda, mogu žene dovesti do ekstaze - otkrio nam je.

Hormonalni disbalans, prehrana i psihološke bolesti poput depresije ili anksioznosti mogu se reflektirati kroz smanjen libido. Neki lijekovi imaju u potpunosti isti učinak. Uz pregršt biljnih proizvoda za povećanje libida namijenjenih ženama i muškarcima, postoje i mehanička pomagala.

- Zrelija gospoda ne moraju se više bojati za vlastiti libido. Pumpice, navlake i biljni preparati mogu riješiti taj problem. Kod muškaraca i kod žena u zrelijoj dobi čest problem je manjak samopouzdanja, a to se bez ikakvih predrasuda može riješiti seksi rubljem. Žena će se osjećati lijepom i zavodljivom, a nama muškarcima ostaje da joj se divimo i uživamo u njoj – kaže naš sugovornik Dragan Petek.

Razbite predrasude i osvježite svoj seksualni život. Nemojte se bojati seksualnosti, jer iz nje ste nastali.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!