MEĐIMURKA ODUŠEVILA VARAŽDIN Anamarija Krčmar zablistala na Sajmu vjenčanja

Jučer, 18. veljače 2018. održan je već poznati Sajam vjenčanja u Lumini – shopping centru nove generacije. Između mnoštva izlagača koji redovito svoju vjernost organizatorima iskazuju sudjelovanjem i izlaganjem svojih najboljih radova, bila je i modna revija.

Modna revija u središnjem holu shopping centra okupila je brojne dizajnere, no ipak je najveću pažnju na sebe privukao jedan model. Kako doznajemo od stručnog žirija prilikom odabira modela u obzir je dolazilo sveukupno 6 najljepših modela iz Varaždinske te Međimurske županije.

Definicija najljepše prije svega obuhvaćala je istrenirani hod, visinu, samopouzdanje, vidljivu ambicioznost te posebnost. Odabir im zbilja nije bilo lagan, ali već u prvom krugu, zadovoljivši sve njihove kriterije svoje je mjesto osigurala naša Anamarija Krčmar te tako postala jedina Međimurka koja je svoju županiju predstavljala u Varaždinu.

Žiri je svoju odluku temeljio na sljedećem: ‘Krčmar je osoba s iznimno rijetkom osobnošću. Kod nje nema spontanih situacija. Sve radi promišljeno. Zapravo vrlo je rijedak slučaj da netko tako savršeno dozira pristup arogancije, hladnoće, ozbiljnosti i gracioznosti.

Ona to radi na način da privuče i zaintrigira publiku, a da je ne odbije. Odabirom nje nismo očekivali ništa manje od velikog utiska kakvog je ostavila na publiku te fotografe pojavom na modnoj reviji. Zaista nam je drago što imamo prilike surađivati sa osobom poput nje.’

Anamarija surađuje s brojnim dizajnerima poput A.R.M. u vlasništvu Ivane Pozvek, Aneri design Irene Andročec, MB Design Ratke Marković iz Varaždina te je nedavno sklopila suradnju sa Vesnom Sposom, no ipak najpoznatija je kao zaštitno lice DaemyMakeup-a, Martine Medvar Ivanović čiji je make up nosila i na ovoj reviji.

Zakoračila je u svijet o kojem sanja svaka djevojka te si svojom sposobnošću i talentom neprestano otvara vrata mode. Kako je krenula sigurno smo da ćemo ubrzo o njoj čitati i iz svjetski poznatih medija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije