Vijesti / Društvo
Društvo
MEĐIMURSKI VINARI na jednom od najboljih festivala u državi!

MEĐIMURSKI VINARI na jednom od najboljih festivala u državi!

Nakon prvih ovogodišnjih En Primeur kušanja mladih vina u Westinu i Esplanadi, eto nas pred vratima zagrebačke Laube. U dane 2. i 3. ožujka 2018. održat će se treće izdanje Vinart Grand Tasting festivala.

Posvećenost kvaliteti i festivalske inovativnosti dvije su najvažnije odrednice Vinart Grand Tastinga. Vinari u Laubi izlažu isključivo uz pozivnicu. Odabrani su isključivo oni koje je Saša Špiranec, vodeći hrvatski vinski ekspert, prepoznao kao predvodnike kvalitete u svom cjenovnom razredu na hrvatskom tržištu.

U Međimurje pozivnica je stigla vinariji Belović, Dvanajščak - Kozol, Lovrec i Štampar. U Laubi gostuju i ugledni strani vinari, simboli kvalitete susjednih regija.

Festivalu prethodi dvadesetak pažljivo odabranih i pripremljenih radionica koje se ove godine održavaju na novoj lokaciji, u prostorima DoubleTree by Hilton Hotel Zagreb. Datumi održavanja su 23., 24. i 28. 2. te 1. 3., a svi ključni programski podaci festivala dostupni su na facebook stranici: https://www.facebook.com/vinartgrandtasting/. Sva izložena vina dostupna su posjetiteljima/kupcima u pratećoj Pop-Up Vinoteci.

Taj praktičan detalj osigurava obaveza svakog vinara koji izložena vina ustupa Pop-Up Vinoteci na prodaju. Dobar način poticanja razvoja kulture vina. Cijena ulaznice na festival je 150 kn, a uključuje bon u iznosu od 40 kn za taxi prijevoz kući ili butelju vina u Pop-Up Vinoteci.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!