SNIJEG OTEŽAVA PROMET Na terenu 16 vozila, sve ceste su prohodne

Snijeg koji je padao cijelu noć otežava promet diljem Hrvatske, pa tako i u Međimurju. Kako je javio Županijski centar 112, u 4:33 sati proglašeni su zimski uvjeti na autocesti A-4 od čvora Goričan do čvora Breznički Hum, a u 05:54 na državnim cestama Međimurske županije (D-3, D-20, D-208, D-209 i D-227).

>>> PROGNOZA Danas i sutra snijeg, očekuje nas 10 cm snježnog pokrivača

Nadzor rada Zimske službe u Međimurju provodi Stjepan Marčec iz Palovca, voditelj organizacijske jedinice za održavanje i zaštitu županijskih i lokalnih cesta, koji nam je rekao kako nema značajnijih problema na cestama koje su prohodne po cijelom Međimurju.

– Ceste su čišćene i soljene tokom cijele noći, a imali smo probleme zbog vjetra koji je stvarao zapuhe. Na terenu je 16 vozila i većih problema u prometu nema, sve ceste su prohodne, rekao nam je Marčec.


Mala Subotica

Zbog niskih temperatura moguća je poledica, osobito na mostovima i nadvožnjacima. Vozače upozoravamo da na put ne kreću bez zimske opreme, a ako je moguće neka odgode putovanje.

Prema prognozi našeg prognostičara Kristijana Božarova, snijeg se može očekivati tokom četvrtka i petka pa svakako budite oprezni u prometu i pridržavajte se osnovnih pravila vožnje po snijegu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije