FOTO Mursko Središće: Djeci iz vrtića besplatne iskaznice za knjižnicu

Čitanje poboljšava pamćenje i koncentraciju, potiče maštu i kreativnost te čitajući postajemo bolji govornici i pisci. Od najranije dobi bitno je razvijati čitateljske navike.

Tako su u petak, 23. veljače u Gradskoj knjižnici i čitaonici, gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Ivana Sakač te predsjednica društva “Naša djeca” Ivana Maltarić najmlađim sugrađanima, odnosno djeci iz Dječjeg vrtića “Maslačak”, “Pahuljica” i “Dječja mašta” podijelili besplatne članske iskaznice.

Gradonačelnik je, uz prigodnu dodjelu članskih iskaznica i uz ugodnu atmosferu punu veselja i razigranosti djeci pročitao dvije slikovnice, jednu o nestašnom medvjedu, a drugu o zaljubljenom biku. U pomoć mu je priskočila i predsjednica društva “Naša djeca” Ivana Maltarić koja je djecu nasmijala s pričom o koki.

Vjerujemo da će posjet djece i roditelja u Gradsku knjižnicu biti zabavna i redovita aktivnost, te idemo u pravom smjeru da postanemo “Grad – prijatelj djece”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije