Vijesti / Društvo
Društvo
ODLUKA ŽUPANA U Međimurju nema nastave u srijedu i četvrtak

ODLUKA ŽUPANA U Međimurju nema nastave u srijedu i četvrtak

Zbog vremenskih uvjeta, snježnih nanosa diljem Međimurja te činjenice kako zbog iznimno niskih temperatura na određenim lokacijama nije moguće kvalitetno očistiti prometnice, župan Međimurske županije Matija Posavec donio je odluku o odgodi nastave u svim osnovnim i srednjim školama kojima je Županija osnivač.

>>> VARAŽDINSKA ŽUPANIJA Za srijedu, 28. veljače, odgođena nastava u svim školama

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S ciljem sigurnosti svih međimurskih učenica i učenika, odgađa se nastava u srijedu i četvrtak, 28. veljače i 1. ožujka 2018. godine, nakon čega će se vidjeti vremenske prilike ili neprilike za nastavak održavanja nastave.

Spomenimo kako je župan odluku donio nakon odrađenih razgovora s resornim Upravnim odjelom za obrazovanje, kulturu i šport te međimurskim prijevoznicima, školama, ali i mnogobrojnim roditeljima, te uz suglasnost Ministarstva znanosti i obrazovanja RH.

Svi detalji i nove informacije na tu temu, mogu se pratiti na internetskim stranicama Međimurske županije www.medjimurska-zupanija.hr.

Ova odluka ne obuhvaća osnovne škole na području Čakovca kojima je osnivač Grad Čakovec. Pročelnik David Vugrinec kaže kako će se o tome očitovati tijekom današnjeg dana.

Do nas su došle informacije kako će se najavljena županijska natjecanja iz matematike (srijeda) i geografije (četvrtak) održati bez obzira na odluku o odgodi nastave u međimurskim školama.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!