FOTO Plesačima čakovečke Vivone zlato, srebro i bronca u Mađarskoj

Jos jednom plesači Vivone dokazuju da su u vrhu suvremenog plesa kako u Hrvatskoj tako i izvan njezinih granica. Ovog puta otputovali su u mađarski Veszprem kako bi odmjerili snage sa 250 grupa iz 7 država.

U kategoriji djeca formacija osvojili su zlato. Plesale su: Rija Novak, Hana Jankulija, Sara Dunjko, Brigita Vrbanec, Irena Branković, Jana Držanić, Sara Kovačić, Emili i Nika Vabec, Nika Risek, Tea Peras, Ana Fernandez Mekovec, Ema Novak, Ela Grašić i Korana Drakulić.

Srebro za juniore pripalo je Emi Lukman, Ani Novinščak, Katarini Bartolić, Klari David, Marini Žnidarić, Anji Višnić, Antei Božić, Jeleni Kovačić i Teni Podgorelec.

Broncu su zaslužile u jakoj konkurenciji: Lana Vidović, Lea Tot, Saša Bulović, Tena Novak ,Dora Križnik, Sasha Goričanec, Željka Vincetić, Nela Pečarko, Rajna Međimurec, Nika Varga, a umjesto Lee Goričanec koja je povrijedila koljeno, uskočila je Tajana Vidović. Još jedna rezerva je bila Ivana Brlečić.

Još jedna bronca izmakla je za dlaku curama iz master grupe i to Dori Križnik, Sashi Goričanec, Željki Vincetić, Neli Pečarko, Rajni Međimurec, Niki Varga, Katarini Bartolić i Anji Višnić.

Za koreografije su zaslužne Tajana Vidović i debitantica Dora Kopjar, a vođa puta bila je Ivana Pečarko.

Uskoro Vivonu očekuju brojna natjecanja i nastupi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije