Vijesti / Društvo
Društvo
ULAZNICE U PRODAJI 'Lijepom našom' snima se u Selnici 15. ožujka

ULAZNICE U PRODAJI 'Lijepom našom' snima se u Selnici 15. ožujka

Emisija Branka Uvodića, Lijepom našom, ponovo dolazi u Međimurje. Točnije u Selnicu, a snimanje emisije će se održati u četvrtak, 15. ožujka u 19 sati. Prodaja ulaznica krenula je u ponedjeljak 5. ožujka po cijeni od 40 kuna. Ulaznice se mogu nabaviti u općinskom uredu.

Lijepom našom je zabavno-glazbena emisija Hrvatske radiotelevizije. Serija je javnih koncerata tradicijske kulture, prije svega hrvatskog naroda, ali i nacionalnih manjina te jedna od najdugotrajnijih HRT-ovih emisija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Emisija je postala vrlo popularna među gledateljstvom. Postala je događaj, i omiljena jer je važnost dala malim sredinama koje rijetko dobivaju medijsku pozornost. Snimana je po dvoranama hrvatskih gradova i mjesta, uz tisuće gledatelja, a povremeno se emisije snimaju i izvan Republike Hrvatske, ponajviše u Bosni i Hercegovini i drugim susjednim državama gdje su Hrvati stara zajednica te u državama s hrvatskom dijasporom.

Prodaja ulaznica kreće u ponedjeljak 5. ožujka u iznosu od 40 kuna. Ulaznice se mogu kupiti i podignuti u uredu Općine Selnice.

U Selnici nastupaju KUD Selnica, KUU Zasadbreg, KUD Mihovljan, KUD Nedelišće, ŽVS Stridone, MVS Zrinski, ŽVS Sveti Marko, ŽVS Ftičice, TS Zrin, Vladimir Košir TonkaPatricija Toma, etno duo Goga ŽeljkoBlanka Tkalčec, Tamburaši za dušu, Antonela Malis i Kavaliri. Nastupit će i načelnik Općine Selnica Ervin Vičević u pratnji Kumova. 

Od poznatih hrvatskih izvođača nastupit će Đani Stipaničev, Ivica Pepelko, Ivan Zak, Đuka Čaić, Vladimir Kočiš Zec, MirkoŠvenda Žiga, Žak Houdek te Zlatko Pejaković.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!