Vijesti / Društvo
Društvo
EUROSONG Pogledajte spot za pjesmu 'Crazy' koju pjeva Franka Batelić

EUROSONG Pogledajte spot za pjesmu 'Crazy' koju pjeva Franka Batelić

Na HRT-u je u utorak predstavljen spot za pjesmu 'Crazy' s kojom će nas Franka Batelić predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu u Lisabonu.

Autor glazbe za pjesmu Crazy je Branimir Mihaljević, a autorica teksta i glazbenih dionica Franka. Videospot su režirali Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, za koreografiju je bio zadužen Igor Barberić, za osmišljavanje izgleda Jasenka Tudor Bevanda, kostime je izradio Hippy Garden, za šminku je bila zadužena Kristina Hošnjak, za masku BrushBar, a za frizuru Salon Franić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Videospot je snimljen u Zorin domu u Karlovcu i zagrebačkom hotelu Double Tree by Hilton.

- Pjesma je moćna, drugačija i pomalo luda kako kaže sam naslov. Vjerujem da će se svidjeti publici i da će uživati slušajući je, jednako kao što smo mi dok smo radili na njoj posljednja tri mjeseca! Posebno sam ponosna na to što smo pjesmu na konačnu obradu poslali u londonski studio Metropolis.

Miksao ju je Paul Norris, dobitnik nagrade Grammy za rad na Rihanninu albumu Unapologetic, koji je radio i na albumu X Eda Sheerana te na pjesmama sastava Black Eyed Peas, zatim Davida Guette, Jessie J, Alicije Keys i brojnih drugih.

Crazy je masterirao jedan od najpoznatijih inženjera u Europi, Tim Young, poznat po radu na multiplatinastim albumima sastava The Clash, Sade, Eltona Johna, The Smithsa, istaknula je Franka za HRT.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!