AUDIO DETEKTIV Novi singl čakovečkog benda ‘Okrenula je novu stranicu’

Pjesma ‘Okrenula je novu stranicu’ četvrti je singl benda Audio Detektiv iz Čakovca kojim najavljuju prvi studijski album, piše Crorec.hr.

Sama pjesma govori o zaokretu u životu ženske osobe koja je odlučila napraviti promjenu, staviti stari život pod ključ, riješiti se stvari koje je podsjećaju na prošlost i krenuti u novom i boljem smjeru za nju.

Spot prati priču iz pjesme, a snimljen je u prostorijama dobrovoljnog vatrogasnog društva Podturen u kojem članovi benda iskušavaju svoje sposobnosti u ulozi vatrogasaca te se javljaju na poziv da ugase staru kutiju sa stvarima dok se paralelna priča odvija u sobi u kojoj anonimna ženska osoba nezadovoljna svojim trenutnim životom odluči staviti stari život pod ključ i krenuti u novom smjeru.

Pjesmu potpisuje Bruno Tkalec, aranžman cijeli bend, a spot koji je snimljen u hotelu Castellum i u prostorijama DVD-a Podturen režirao je Marin Kuharić (Mack Production Studio).

Audio Detektiviza sebe ima tri singla: ‘Mi možemo’, ‘Malo vremena za nas’ i ‘Upoznavanje’ koji će se naći na njihovom albumu prvijencu u izdanju Croatia Recordsa.

Njihove pjesme pretežito su ljubavne tematike i problematiziraju različite aspekte ljubavnih odnosa, od onih pozitivnih do onih negativnih kao što je slučaj s pjesmom ‘Okrenula je novu stranicu’ – nekad jednostavno treba neke stvari ostaviti iza sebe i krenuti naprijed.

Pjesmu ‘Okrenula je novu stranicu’ preuzmite na singlovi.crorec.hr, a video spot pogledajte na YouTube kanalu Croatia Recordsa.

>>> Audio Detektiv (Facebook stranica)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije