LJEPOTE DONJEG MEĐIMURJA Naš čitatelj Željko Matulic otkriva foto tajne

Željko Matulic (51), naturalizirani Slovenac iz Murske Sobote čiji su korijeni kotoripski, nerijetko navrati na staze svog djetinjstva. Uz njega je na svakom koraku njegov ‘fotić’ kojim bilježi ljepote svojeg krajobraza za kojeg on kaže da na svijetu nema ljepšeg.

– Došao sam u petak u Kotoribu. Marinu i Dravu sam fotografirao u petak na večer, a ostale u subotu ujutro. Iako je u subotu ujutro bilo previše naoblake tak kaj sem skoro bez veze ustal u 5 sati, priča Željko i dodaje:

– I onda kaj spasim dan sem del na objektiv ND filter, a imam novi objektiv Tokia 11-20 F 2.8 i sad moram ponovo učiti fotografirati što su sa starim objektivom Nikon 18-140 čisto drugačije fotografije i na njega sam bil naučeni. Pri ovom je čista drugačiji pristup i objektu fotografiranja i kak postaviš aparat i tak dalje…

Objašnjava i dalje dodaje: – Još par 100 ‘fotki’ i budem se naučil. Inače, jako sam zadovoljan sa Tokinom, još nisam vidio tak oštar objektiv i to i u kutovima od F 4 do F 11 je fotografija oštra komplet.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije