OPĆINA GORIČAN Nezaboravna fešta samo za žene

Međunarodni dan žena je dan kada se slave ekonomska, politička, i društvena dostignuća pripadnica ženskog spola.

Žene su uvijek bile vječiti izvor inspiracije. One su bile te zbog kojih su se mnogi ratovi vodili i mnoge pobjede izvojevale. Zbog njih su bile napisane najljepše ljubavne pjesme. One su stupovi obitelji, društva i civilizacije. Oko njih se svijet okreće.

Tako su mještanke općine Goričan, njih oko devedeset, Dan žena obilježile 10. ožujka u Domu za kulturu u Goričanu. Bogat program za koji su se pobrinuli organizatori prikazao je naporan dugogodišnji rad dizajnerice Irene Andročec/Aneri design modnom revijom.

Irena je za reviju izabrala samo one odjevne komade koji su iziskivali najviše truda. Prikaz njezina rada make – upom upotpunila je Martina – Medvar Ivanović odnosno Daemy Make up.

Nastup Pjevačkog zbora “Pjesma” te finalista Supertalenta plesne grupe “Atomi” svakako su bili jedini od razloga velikog odaziva. “Atomi” su svoj finalni nastup na spomenutom talent showu bili u prilici prikazati i domaćoj publici koja je ostala oduševljena viđenim.

Zabavi su prisustvovali i Dragan Višnjić, predsjednik komisije za udruge, zamjenica načelnika Ines Bašnec te načelnik Mario Moharić koji je svakoj pripadnici ljepšeg spola početak večeri uljepšao uručenjem karanfila, a na početku programa čestitavši ženama njihov dan, zahvalio je Ružici Marodi, Jasminki Hranjec i Ines Bašnec na odličnoj organizaciji i pozvao svih stotinjak žena da se ove večeri opuste i dobro zabave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije