TURIZAM Održani izbori u Turističkoj zajednici Općine Sveti Martin na Muri

Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri 6. ožujka 2018. godine održala je izbornu sjednicu Skupštine Turističke zajednice.

Kao novi članovi izabrani su Branimir Blajić, Jelena Berečić, Josip Karlovčec, Ivica Kutnjak, Snježana Srša, Davor Kocen, Rok Končić i Jurica Jakopić, koji su ujedno i članovi Turističkog vijeća.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su i predloženi dosadašnji članovi: Sandi Koprivec, Nikola Mikac i Zvonimir Šardi.

Općinski načelnik Dražen Crnčec je potvrđen kao predsjednik Skupštine i Turističkog vijeća što je u skladu sa Zakonom o turističkim zajednicama.

Nakon konstituiranja između ostalog, donesen je Godišnji financijski izvještaj za 2017 . godinu, Izvještaj o radu Turističkog vijeća, Izvještaj o radu Komisije za popis imovine, Odluka o radu Nadzornog odbora za 2017. godinu.

Direktotrica TZ, Ivana Knez, upoznala je članove Skupštine sa planom rada u 2018. godini, iznjela je projekte koji se planiraju raditi i koje je turistički ured aplicirao na javne pozive.

Ivana Knez i Dražen Crnčec zahvaljuju svim dosadašnjim članovima Skupštine na radu i trudu koji su uložili za razvoj i dobrobit turističke zajednice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije