FITNESS STUDIO Urban fit poklanja mjesečnu članarinu za tri čitatelja

Nakon tri mjeseca ustrajnog vježbanja pod budnim okom iskusnih trenera Fitness studija URBAN FIT, Tomislava Debeleca i Kristijana Bizeka i odricanja od uživanja u hrani pod nutricionističkom palicom Kristine Gite Kavran, natjecateljice URBAN FIT CHALLENGEA završile s programom mršavljenja.

MARIJANA VARGA, 44 godine, početna težina 142,5 kg, visina 173 cm

Marijana Varga POSLIJE – težina 115.8 kg


VLATKA BUVAČ, 39 godina, početna težina 104,9 kg, visina 178 cm

Vlatka Buvač POSLIJE – težina 95.1 kg

MATEJA ŠANTL, 23 godine, početna težina 116,6 kg, visina 165 cm

Mateja Šantl POSLIJE – težina 101.3 kg

MARINA PANIĆ KALŠAN, 34 godine, težina 101,3 kg, visina 160 cm (odustala od natjecanja zbog osobnih razloga)

Sudjelujte u nagradnoj igri! Kako do nagrade?

Sve što morate je na Facebook stranici, u komentar ispod objave (koja će biti na Facebooku oko 17 sati) upisati Urban Fit te svoje ime i prezime ili ime i prezime osobe kojoj bi poklonili mjesečnu članarinu u Fitness studiju. Troje najsretnijih čitatelja koje ćemo nasumičnim odabirom izvući u petak, 30.ožujka, osvajaju mjesečnu članarinu za Fitness studio Urban Fit. Požurite!

Cilj URBAN FIT CHALLENGEA bio je kod kandidatkinja stvoriti zdrave prehrambene navike koje će ih naučiti kvalitetnom i uravnoteženom načinu prehrane s obzirom na njihov tip, a sve s ciljem postizanja ravnoteže u organizmu.

Pravilna i uravnotežena prehrana za URBAN FIT TEAM podrazumijeva optimalan unos hranjivih tvari (nutrijenata) i što je još važnije izvrsnu apsorpciju svih hranjivih tvari.

U medijima je prisutno mnoštvo reklama koje zagovaraju drastične dijete i brz gubitak težine, no činjenica je kako se iz organizma prvo smanjuje voda i mišići, dok masno tkivo ostaje.

Cilj URBAN FIT CHALLENGEA bio je kandidatkinje naučiti uživati u hrani bez gladovanja, osiguravajući im pritom sve potrebne nutrijente.

U CHALLENGEU FITNESS STUDIJA URBAN FIT za kandidatkinje su izrađeni individualizirani programi treninga pod budnim okom trenera Tomislava i Kristijana koji su treninge iskombinirali tako da su potaknuli tijela natjecateljica na dodatno trošenje kalorija, i istovremeno ubrzaju njihov metabolizam.

Uz gubitak toliko svima mrskog masnog tkiva, gradila se mišićna masa jer mišići su najveći potrošači energije. Sami treninzi bazirani su na razvoju jakosti, kardiorespiratornog fitnesa, mišićne izdržljivosti i to prema trenutnom kondicijskom i zdravstvenom stanju kandidata.

Cilj je bio kod kandidatkinja, uz sam gubitak masnog tkiva, funkcionalnim treninzima osnažiti tijelo, te postići da se bolje i sretnije osjećaju u svakodnevnom životu. I u tome se u potpunosti uspjelo!

Najnovije