LIJEPOM NAŠOM U SELNICI Poznati termini emitiranja na HRT-u

Javno snimanje emisije ‘Lijepom našom’ u selničkoj sportskoj dvorani održano je u četvrtak, 15. ožujka i svi s nestrpljenjem očekuju kada će ona biti emitirana na televiziji.

>>> FOTOGALERIJA: Lijepom našom u Selnici

Snimanje je trajalo više od tri sata i oduševilo oko tisuću gledatelja koji su dvoranu popunili do posljednjeg mjesta. Emisiju će moći pogledati na Prvom programu HRT-a u dva termina. Prvi dio u subotu, 31. ožujka u 17:43, a drugi dio 7. travnja u 17:40 sati.

Lijepom našom je zabavno-glazbena emisija Hrvatske radiotelevizije. Serija je javnih koncerata tradicijske kulture, prije svega hrvatskog naroda, ali i nacionalnih manjina te jedna od najdugotrajnijih HRT-ovih emisija.

Emisija je postala vrlo popularna među gledateljstvom. Postala je događaj, i omiljena jer je važnost dala malim sredinama koje rijetko dobivaju medijsku pozornost. Snimana je po dvoranama hrvatskih gradova i mjesta, uz tisuće gledatelja, a povremeno se emisije snimaju i izvan Republike Hrvatske, ponajviše u Bosni i Hercegovini i drugim susjednim državama gdje su Hrvati stara zajednica te u državama s hrvatskom dijasporom.

U Selnici su nastupili: KUD Selnica, KUU Zasadbreg, KUD Mihovljan, KUD Nedelišće, ŽVS Stridone, MVS Zrinski, ŽVS Sveti Marko, ŽVS Ftičice, TS Zrin, Vladimir Košir Tonka, Patricija Toma, etno duo Goga i Željko, Blanka Tkalčec, Tamburaši za dušu, Antonela Malis i Kavaliri, načelnik Općine Selnica Ervin Vičević u pratnji Kumova, Đani Stipaničev, Ivica Pepelko, Ivan Zak, Đuka Čaić, Vladimir Kočiš Zec, Mirko Švenda Žiga, Žak Houdek, Zlatko Pejaković…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije