Vijesti / Društvo
Društvo
STUDENTI, JAVITE SE! Županija daje jednokratne potpore od 600 kuna

STUDENTI, JAVITE SE! Županija daje jednokratne potpore od 600 kuna

Temeljem Odluke o dodjeli jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2017./2018., Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport raspisao je Javni poziv za dodjelu jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2017./2018.

Jednokratna financijska potpora po novome, umjesto 500, iznosi 600 kuna, dodjeljuje se svim redovnim studentima s prebivalištem na području Međimurske županije koji su u statusu redovnog studenta akademske godine 2017./2018. upisani na bilo koju javnu visokoškolsku ustanovu u Republici Hrvatskoj, Europskoj uniji ili u inozemstvu te pod istim uvjetima i onima koji su upisani na privatne visokoškolske ustanove s pravom javnosti.

Postupak prijave moguće je pokrenuti isključivo na službenim mrežnim stranicama Međimurske županije klikom na link https://zupanija.epa.nnpro.net, a dovršiti ga slijedom uputa na istoj stranici.

Pravo na isplatu potpore studenti ostvaruju prijavom na javni poziv uz dostavu sljedeće dokumentacije:

1. ispisane i vlastoručno potpisane prijave primljene elektroničkom poštom
2. originala potvrde visokoškolske ustanove o upisu u akademsku godinu 2017./2018. u statusu redovnog studenta ili odgovarajućeg elektroničkog zapisa iz sustava e-Građani
3. preslike osobne iskaznice važeće 22. veljače 2018. ili elektroničkog zapisa o prebivalištu iz sustava e-Građani.

Dokumentacija vezana uz prijavu šalje se isključivo poštom, a prima do 2. svibnja 2018. godine. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!