OSVOJITE ručak ili večeru za dvoje u ‘Svijetu zdravih užitaka’

LifeClass Terme Sveti Martin zovu u svoj ‘Svijet zdravih užitaka’. Otkrijte svijet zdravih i ukusnih jela pripravljenih od sezonskih i svježih namirnica lokalnih proizvođača hrane u Healthy Dining restoranu LeBatat u sklopu Termi.

Le Batat je mjesto na kojem se okusi tradicije spajaju s modernim okusima inovativnih kulinarskih ideja. Gostima se nude isključivo zdrava jela pripremljena od lokalnih namirnica, a upravo je kombinacija lokalnog i zdravog recept za najbolji doživljaj.

Postoje jela koja su izvrsna, ali uvijek postoje jela koja su još bolja. Upravo je LeBatat mjesto na kojem izvrsni gastronomski stručnjaci žele prezentirati ono ‘bolje’.

Restoran u svojoj ponudi ima jela temeljena na batatu – još neistraženoj namirnici na kulinarskoj sceni Hrvatske.

Kada bi trebali navesti jednu namirnicu bogatu vitaminima i visokim energetskim potencijalom, a koja je ujedno i izvrsna za zdravlje ljudi, batat bi svakako bio na samom vrhu ljestvice.

Izgledom sličan krumpiru ili repi, ovaj pomalo brašnasti gomolj okarakteriziran je slatkim okusom koji svako jelo čini posebno ukusnim.

Jelovnik upotpunjuju i jela pripremljena od mesa lokalnog podrijetla, kao i poznata međimurska riba – smuđ, koja u kombinaciji s bučinim košticama u svakoj osobi budi neke nove, do sad neistražene doživljaje.

Priključite se nagradnoj igri na našoj Facebook stranici i osvojite ručak ili večeru za dvoje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije