POTVRĐUJEMO Thompson će u svibnju zapjevati u Čakovcu

Iz pouzdanih izvora saznajemo da će Marko Perković Thompson 19. svibnja 2018. godine održati koncert u Čakovcu u dvorani Graditeljske škole.

– Imamo već preko 20 dogovorenih koncerata tako da je ovo što se dogodilo u Kosterni izolirani slučaj. Prošle smo godine nastupali u Varaždinu i bili smo vrlo dobro prihvaćeni i popunili smo arenu, stoga mislim da će isto tako biti i u Čakovcu, rekao je Thompsonov menađer Denis Pletikosa.

Poznata pjevačka ikona Marko Perković Thompson 2016. godine već je održao koncert u Međimurju, točnije u Kotoribi, gdje je oduševio više od tri tisuće obožavatelja.

Što misli o dolasku Thompsona u Čakovec i kakav je njegov stav o tome upitali smo gradonačelnika Čakovca Stjepana Kovača.

– Svaki hrvatski izvođač može nastupati u gradu Čakovcu. Osobno ne miješam estradu i politiku, a koliko će Međimurci biti zainteresirani vidjet će se iz prodaje karata. Ne bih ulazio u tuđe glazbene ukuse, rekao je gradonačelnik grada Čakovca Stjepan Kovač.

Međimurski župan Matija Posavec također nije za zabranu koncerata.

– Iako Županija nije nadležna za izdavanje dozvola za održavanje ili zabranu koncerata već je to u nadležnosti grada ili općine gdje se koncert održava, moj osobni stav je da nema razloga bilo što zabranjivati. Međimurje je oduvijek bila tolerantna i gostoljubiva sredina i takva će ostati – rekao nam je župan Matija Posavec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije