UDRUGA POGLED Humanitarnom akcijom do novog igrališta

Udruga za autizam Pogled organizator je humanitarne akcijeMalim nogometom za veliki osmijeh’ čiji su pokrovitelji Međimurska županija, Općina Nedelišće i NGC Aton.

Centralni događaj ove akcije bit će 18. travnja 2018. godine od 17 do 20 sati u velikoj dvorani Nacionalnog gimnastičkog centra Aton u Nedelišću kada će se održati zabavan i plesni program, izvlačenje i podjela nagrada publici te nogometne utakmice.



– Ono što je najbitnije u ovoj akciji jest to što je neprofitna i njezin je cilj osigurati, izraditi i opremiti vanjsko igralište prilagođeno djeci s poremećajem iz spektra autizma te sufinancirati provedbu individualnih terapija, rekao je Dalibor Kuhta, predsjednik Udruge za autizam Pogled.

Događaj nije natjecateljskog karaktera, a na rasporedu su tri nogometne utakmice: od 17 do 17:40 sati Hrvatska reprezentacija (liječnici) – Slovenska reprezentacija (liječnici), malonogometna utakmica, zatim od 18 do 18:40 sati Dinamo – Hajduk (veterani), malonogometna utakmica i od 19 do 19:40 sati Hrvatska – Slovenija (veterani), malonogometna utakmica.



– Ako tko zna pokazati senzibilitet, veliko srce i veliki osmijeh za najslabije to su stanovnici Međimurja koji se rado odazivaju na humanitarne akcije i pomažu. Udruga Pogled primjer je dobro organizirane udruge koja skrbi za djecu s poteškoćama autizma i naravno treba im pružiti svu potrebnu pomoć kako bi njihov hod kroz izazove života bio što lakši i kvalitetniji na radost djece, dodao je župan Međimurske županije Matija Posavec.

Potrebnom iznosu za izgradnju možete doprinijeti na dan održavanja utakmice kupnjom karata u vrijednosti od 15 kuna (djeca do 15 godina imaju besplatan ulaz) ili na otvoren broj računa (IBAN):
HR62 23400091510916412.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije