PETAR GRAŠO oduševio Zadar, na redu koncert u varaždinskoj Areni

U sklopu svoje aktualne turenje, Petar Grašo je u subotu u Zadru, u dvorani Krešimira Ćosića, održao koncert kojeg će publika još dugo pamtiti.

Uz posebnog gosta Tončija Huljića, Grašo je oduševio na tisuće i tisuće Zadranki i Zadrana, ali i fanova koji su doputovali iz cijele Dalmacije. Publika je Grašu dočekala s iskrenim oduševljenjem, a cijela je dvorana pjevala uglas sve najveće Grašine hitove više od dva puna sata.

Grašo je koncert otvorio s pjesmom ‘Šporke riči’, nakon koje je uslijedila uspješnica ‘Srce za vodiča’ i Grašin veliki hit ‘Trebam nekoga’, a upravo je s tom pjesmom Grašo kao debitant davne 1996. odnio pobjedu na Zadarfestu, piše tportal.

Tijekom koncertne večeri, nizali su se hitovi ‘Ne boli me’, ‘Ljubav jedne žene’, ‘Što je to od mene ostalo’, ’92’ i mnoge druge, a uz aktualne hitove ‘Ako te pitaju’ i ‘Moje zlato’, Grašo je atmosferu na Višnjiku doveo do usijanja. Publika je s oduševljenjem dočekala i Tončija Huljića, a uz Huljićeve samostalne izvedbe, Grašo i Tonči Huljić zajedno su izveli ‘Providenzu’. Fotogaleriju pogledajte na portalu ezadar.rtl.hr.

Nakon trijumfa u Zadru, Petar Grašo nastavlja s turnejom po velikim dvoranama – sljedeći je termin 14. travnja u Areni Varaždin.

Grašo varaždinskoj publici priprema spektakl uz svoje hitove kojima oduševljava brojne obožavatelje, stoga ne sumnjamo da će oduševiti i varaždinsku publiku te napuniti Arenu do zadnjeg mjesta.

Ulaznice u pretprodaji možete potražiti na sljedećim mjestima:

Varaždin
Bisto ‘Time out’
Rock Art Caffe
Caffe bar ‘My way’

Koprivnica
Caffe bar ‘Stefano’

Ivanec
Kavana ‘Ivana’

Novi Marof
Caffe bar ‘Picolo’

Ludbreg
Caffe bar ‘Rondo’

Čakovec
Caffe bar ‘Paladin’
Caffe bar ‘Park’s’

Prelog
City bar

Mursko Središće
Pizzeria ‘Vuri’

Palovec
Domino bar

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventima te na svim benzinskim pumpama Petrol.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije