FOTO Umirovljenici Goričana okupili se na godišnjoj skupštini

Udruga umirovljenika podružnice Goričan održala je 8. travnja 2018. godine svoju redovnu godišnju skupštinu. Predsjednik Josip Kovačić u ime svih članova pozdravio je nazočnog načelnika Općine Goričan Maria Moharića, predsjednika Općinskog vijeća Stjepana Ribarića, župnika Josipa Drvoderića i ostale goste te članove udruge.

Nakon uvodnog obraćanja predsjednik je predočio izvješće o radu podružnice u 2017. godini, iznijeli su financijsko izvješće, izvješće Nadzornog odbora te drugu dokumentaciju koja je činila dnevni red koji je jednoglasno prihvaćen od strane članova.

Tajnica udruge umirovljenika Katica Gosarić iznijela je rashode i prihode financijskog poslovanja, prema kojem je udruga pozitivno poslovala u protekloj 2017. godini te se je zahvalila na sponzorstvu Josipu Bašnecu, Ivanu Mikecu i Općini Goričan čija im je pomoć bila od velikog značaja, a tako dobroj suradnji nadaju se i u ovoj godini.

Završetkom radnog dijela skupštine, podijeljen je topli obrok, a umirovljenici su nastavili druženje uz ples i taktove žive muzike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije