OSJEĆAM LAŽ Poslušajte singl varaždinskog kantautora Davida Magdića i Lorenza!

Mladi varaždinski kantautor David Magdić, koji je, prema riječima Croatia Recordsa, hrvatski John Mayer, i Lorenzo zajedničkom su suradnjom na hrvatsku glazbenu scenu donijeli nesvakidašnje ostvarenje bluesa i soula u modernom elektronskom ruhu!

– Singl Osjećam laž produkt je sinergije i vizije autorske strane projekta iza koje se krije Darko Bakić, produkcijske strane koju drži Zvonimir Dusper Dus i strane izvođača,pjevača i gitarista, koju sam utjelovio ja. Moderan i drugačiji sonični pristup pjesmi popraćen je duhom bluesa i soula koji dijelimo svi zajedno te sam užasno zahvalan i sretan što je moj glazbeni put započeo na ovakav način, uz ovakve divne ljude – rekao je David Magdić.

Lorenzo je glazbeni projekt kojeg u izvođačkom smislu predstavlja DJ Marko Kantolić, sveprisutni DJ u klubovima Hrvatske i regije. Pjesmu autorski potpisuje svestrani frontmen Buđenja Darko Bakić, koji u suradnji s producentom Zvonimirom Dusperom Dusom donosi u hrvatske radijske etere dašak glazbe koja trenutno dominira na svjetskoj glazbenoj sceni.

Nakon singlova ‘Sve sam znala i prije’ i ‘Sve što pomisliš’ na i suradnje sa sjajnim pjevačicama Mijom Dimšić i Antonelom Doko došao je red i na jedno muško gostovanje, a ta je čast pripala Davidu Magdiću.

Najbolje da sami poslušate pjesmu Osjećam laž i prosudite!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije