Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Odjelu pedijatrije donirani aparati vrijedni više od 70 tisuća kuna

FOTO Odjelu pedijatrije donirani aparati vrijedni više od 70 tisuća kuna

Udruga Veliko srce Malom srcu neprofitna je humanitarna udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim grješkama i drugim srčanim bolestima.

U srijedu, 11. travnja na Odjelu pedijatrije održana je donacija potrebitih aparata za efikasniji postupak liječenja pacijenata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- S ponosom mogu reći da smo nakon godinu dana prikupljanja donacija skupili 71.630 kuna. Prikupljen smo novac usmjerili na kupovinu potrebitih aparata u dogovoru s Odjelom Pedijatrije, rekla je Gordana Prebeg, voditeljica međimurske podružnice udruge Veliko srce malom srcu i zahvalila se svim donatorima.

Odjelu Pedijatrije donirana je ultrazvučna sonda, holter tlaka, pulsni oksimetar, tri digitalne vage i aspirator. Ova je hvalevrijedna donacija treća je po redu i najveća koju je udruga prikupila za Županijsku bolnicu Čakovec.- Ovakva je donacija za nas iznimno vrijedna zato što će poboljšati dijagnostiku i liječenje naših malih pacijenata, zahvalio je voditelj Odjela za pedijatriju dr. 
Dejan Balažin.

Ovim putem Prebeg poziva na humanitarnu predstavu u Centar za kulturu Čakovec koja će se održati danas u 19 sati. Glavni izvođači predstave su Dora Fišter Toš i Janko Popović Volarić.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!