DANI OPĆINE SELNICA Markovo 2018. od 21. travnja do 1. svibnja

Danas nam je u Uredu načelnika Općine Selnica Ervina Vičevića, predstavljen program ovogodišnjih Dana općine-Markovo 2018., koji će se obilježavati i slaviti od subote, 21. travnja do utorka, 1. svibnja.

Središnji događaj biti će Svečana sjednica Općinskog vijeća u srijedu, 25. travnja u 15 sati, a kako je to blagdan Svetog Marka evanđeliste, zaštitnika općine i župe, sjednici prethodi proštenjarska Sveta misa, a dan završava priredbom u izvedbi učenika Osnovne škole Selnica.

Prvog dana u subotu, 21. travnja sve će biti će znaku zaštite priredbe (Zlena čistka), Lige početnika, Likovne kolonije, vatrogasne utrke (Merhatovec od 14 sati) te od 19 sati književne večeri uz predstavljanje knjige Ignaca Šardija.

U četvrtak, 26 . travnja u 19 sati biti će Književna večer s predstavljanjem knjige o Zrinskima, autora Alena Sambolca. Tradicionalno pješačenje od Stare škole do TRIM staze u Plešivici bit će u nedjelju, 29. travnja od 13 sati, a Vičević poziva ljudstvo da se uključi u odgađaj, koji će završiti uz živu glazbu i besplatni grah za sve sudionike.

Posljednjeg dana Općine Selnica- Markovo 2018. u utorak, 1.svibnja, sva događanja odvijat će se u Donjem Koncovčaku od 15 sati, prijateljskom nogometnom utakmicom veterana i polaznika Škole nogometa sveti Marko, te druženjem uz grah za sve posjetitelje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije