LJUDI OKO NAS Zaljubljenice u trčanje

One su s lijeva, majka i kći Lili i Nela Kovačić iz Kotoribe i Danijela Krobot iz Preloga. Što ih veže? Prije svega Trkački klub Kotoripski begači, čije su članice.

Klub ih je zbližio u trčanju pa rijetko propuštaju natjecanja koja se odvijaju na međimurskom tlu. Takva je bila i 1. kros utrka Sveta Marija 2018. Na njoj su ove trkačice bile osvajačice medalja.

Lili i Danijela su osvojile zlato u konkurenciji veteranki. Lili na stazi dugoj 4,7 km, a Danijela na dužoj od 7,7 km. Osmoškolka Nela je bila srebrna u konkurenciji juniorki na stazi od 4,7 km.

Danijela Krobot spada u red vodećih međimurskih maratonki, profesorica je TZK u OŠ Jože Horvata u Kotoribi gdje potiče mlade i njihove roditelje na trčanje. Zacijelo je zaslužna što su njezin savjet poslušale i dame iz obitelji Kovačić čiji je suprug i otac Siniša tajnik Begača.

Svi će oni danas, u nedjelju, 15.travnja, primiti neka od odličja na svečanosti proglašenja najboljih u Trkačkoj ligi 3 mosta koju je od sredine veljače provodio TK Kotoripski begači.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije