FOTO Promocija brenda Fashion Sound.hr oduševila posjetitelje u Metalcu

>> Modna revija u Metalcu (Subota, 14.4.2018.) Foto: Stjepan Hranilović

U subotu, 14. travnja u Metalac Industrial Baru održala se promocija Fashion Sound.hr brenda!

Fashion Sound.hr brend je koji je nastao spajanjem dviju važnih komponenti – mode i glazbe. Osnovni cilj brenda je ciljanoj publici, za koju nema dobnih ograničenja, približiti svrhu postojanja ovih dviju važnosti suvremenog svijeta.

Ovaj modni događaj potpisuju Anamarija Krčmar iz Goričana i Ratka Marković, kreatorica i dugogodišnja organizatorica Miss Varaždinske županije iz Varaždina.

– Moda je danas jednako prisutna u svim životnim segmentima. Neki su joj predani do te mjere da u potpunosti mijenjaju svoj način života, rekla je Anamarija.

– Veličina čovjeka očituje se u onome koliko je spreman dizati do uspjeha one ljude koji su bili dio njegova – izreka koja je pokretač moje inspiracije, dodala je.

Fashion Sound.hr obitelj čine dizajneri A. R.M. dizajn Ivane Pozvek iz Dujnkovca, MB design Ratke Marković iz Varaždina te Aneri design Irene Andročec iz Goričana.

Vizažistice Martina Medvar Ivanović, Dajane Križaić, Katarina Čemerika i Anđelina Jerešić napravile su odličan posao s djevojkama kao i Frizerski salon Tempera – Dubravke Novak Vuk i Frizerski salon Kult – Dorian Stipčić

Važno je spomenuti i salon cvijeća Flora koji je izradio predivan okvir u kojem ste mogli zauzeti pozu ispred fotoaparata. Posebno iznenađenje bio je jedan od muških modela – Luka Rok Medunović, bivši stanar Big Brother kuće, ujedno i sudionik istog reality showa.

Ovo je tek početak, a svakako se veselimo budućim događanjima u spektru Fashion Sound.hr-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije