Vijesti / Društvo
Društvo
ŽELE UTVRDITI STVARNO STANJE Policija kreće u istraživanje o stanju sigurnosti

ŽELE UTVRDITI STVARNO STANJE Policija kreće u istraživanje o stanju sigurnosti

Danas (ponedjeljak, 16. travnja) u sklopu redovne konferencije za medije Policijske uprave međimurske, zamjenica župana Međimurske županije, Sandra Herman i savjetnik ministra unutarnjih poslova, privremeno u funkciji zamjenika načelnika Policijske uprave, Vladimir Faber predstavili su istraživanje o stanju sigurnosti koje će se provodit u Međimurskoj županiji.

Istraživanje će provoditi Policijska uprava međimurska u suradnji s Međimurskom županijom, a istraživanje je pripremljeno u suradnji sa prof. dr. sc. Irenom Cajner-Mraović. Na terenu istraživanje će putem upitnika za građane provoditi članovi Udruge 'Sfera'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radi se o istraživanju javnog mnijenja kojim se želi utvrditi stvarno stanje sigurnosti i kvalitete života žitelja Međimurske županije.

- Cjeline istraživanja obuhvatit će mjere samozaštite građana, probleme i kvalitetu života, strah od kriminala, ranije viktimizacije, odgovornost za sigurnost i kvalitetu života, vidljivost/prisutnost policije, socijalnu koheziju i sociodemografske varijable - najavljeno je na konferenciji za medije.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!