NEZABORAVNO SLAVLJE Bogatim programom Lumini centar proslavio 4. rođendan

Nezaboravno rođendansko slavlje Lumini centra ovog je vikenda uveličala popularna Mia Dimšić. Sa sedam Porina ovjenčana Osječanka velike je osmijehe izmamila mališanima s kojima se rado fotografirala, kao i odraslu populaciju koji su veselo pjevušili i najnovije hitove. Srdačnošću i vještinom kojom je rezala rođendansku tortu trgovačkog centra Lumini, osvojila je velike simpatije posjetitelja.

> FOTOGALERIJA Mia Dimšić koncertom uveličala proslavu rođendana centra Lumini

Dobru su atmosferu nastupima začinile i Cure iz centra, Univerzalni plesni studio Feel by Romana Ratkaj i Sportski plesni klub Valcer.
Drugi dan rođendanske proslave popularni međimurski tamburaši potaknuli su posjetitelje na pjesmu i ples.

– Uvijek rado nastupamo u ovom kraju, a posebno u trgovačkom centru Lumini. Iznenadio nas je doista velik odaziv publike koja je uglas pjevala sve naše hitove. Ponuda centra je odlična i žao mi je što ovaj put nisam imao više vremena za kupnju, ali moram priznati da već dugo nisam popio tako dobru kavu. Još jednom trgovačkom centru Lumini želim čestitati četvrti rođendan i zahvaliti svima na pozitivnim vibracijama i odličnoj organizaciji – kazao je Frano Pehar, pjevač Tarapana benda, spuštajući se s pozornice.

U slavljeničkom programu sudjelovali su i Gabrijela Hrženjak, Cheerleading klub Bravo Varaždin te Plesni klub D&D.

U povodu svojeg rođendana Lumini je udruzi za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi ‘Nova budućnost’ iz Varaždina darovao 5.000 kuna.

Posebno uzbuđenje pratilo je izvlačenje dobitnika nagradne igre. U tišini se iščekivalo objavljivanje njihovih imena. Borko Crnko osvojio je glavnu nagradu – shopping u Trgovačkom centru Lumini vrijedan 4.000 kuna. Lumini vrećicu napunit će i Jasmina Srnec i Adriana Sivec Pavlović. One su osvojile kupovinu vrijednu 2000, odnosno 1000 kuna.

Tijekom vikenda Lumini je posjetitelje razveselio nizom sitnica, među ostalim i Lumini vrećicama za kupnju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije