BABY BOOM U župi Sveti Juraj na Bregu u dva tjedna kršteno 11 djece

U subotu 7. travnja u župnoj crkvi svetog Jurja mučenika u Lopatincu (Župa Sveti Juraj na Bregu) održan je nesvakidašnji događaj. Naime, po sakramentu svetog kršenja u samo jednom danu sedmero mališana postalo je djecom Božjom.

>>> SVETI JURAJ NA BREGU U jednom danu kršteno sedmero djece

Krštenje su primili Samuel Horvat, sin Ivana i Sandre Horvat r. Špiranec iz Brezja (kumovi Mario i Višnja Hren), Gabrijel Pintarić, sin Darka i Nataše Šafarić iz Pleškovca (kumovi Tomislav i Antonia Jalšovec), Ivan Podvez, sin Marka i Andreje r. Galović iz Dragoslavca (kumovi Marijan i Andrea Veselko), Aura Vuković, kći Kristijana i Tee r. Dvanajščak iz Dragoslavca (kumovi Nikola i Maja Štok), Lota Marcijuš, kći Dejana i Anite r. Vrbanec iz Dragoslavca (kumovi Igor i Milena Polanec), Ariela Klanjščak, kći Nikole i Martine Srnec iz Zasadbrega (kum Patrik Novak) te Eva Kovačić, kći Mihaela i Ane r. Srnec iz Brezja (kumovi Nikola i Anita Pintarić).

Samo tjedan dana kasnije 14. travnja u toj je župnoj crkvi kršteno još četvero djece koji su postali djeca Božja, objavili su veselu vijest na župnim stranicama.

Sakrament krštenja primili su: Mia Šafarić, kći Siniše i Zvjezdane r. Hrešć iz Okruglog Vrha (kumovi Damir i Vedrana Herman) Vito Novak, sin Miljenka i Monike r. Krznar iz Lopatinca (kuma Anita Krznar), Ivan Lesjak, sin Anđelka i Željke r. Lesjak iz Frkanovca (kumovi Aleksandar i Ivana Srpak) i Hana Šoltić, kći Luke i Tamare r. Belec iz Lopatinca (kumovi Karlo i Martina Šoltić).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije