DJECA BRANITELJA Tri međimurske studentice primile nove laptope

Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata, Odjel za humanitarnu djelatnost provodi projekt pod nazivom “Pomozimo studentima djeci hrvatskih branitelja kupnjom prijenosnih računala”, kako bi im se olakšalo njihovo studiranje.

18. travnja na Zagrebačkom Velesajmu u dvorani Gastro Globus u nazočnosti donatora i voditeljice projekta Udruge Dubravke Kutleša Herljević izvršena je podjela 75 prijenosnih računala HP studentima-djeci hrvatskih branitelja – članova Udruge za 2018. godinu.

Iz Međimurja je do sada u okviru ovog projekta prijenosna računala primilo osamnaest studenata, a ove godine još tri studentice.

Nikolina (Ivan) Šnajcer, iz Mursko Središća, rođena 22.11.1997., na prijedlog ogranka Mursko Središće, studentica 1. godine integriranom dodiplomskog sveučilišnog studija Farmacije na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu, donator računala Humanitarna zaklada za djecu Hrvatske.

Petra (Stanko) Vinko, iz Gradiščaka, rođena 8.6.1998., na prijedlog ogranka Sveti Martin na Muri, studentica 1. godine preddiplomskog sveučilišnog studija Ekonomike poduzetništva na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu, donator računala gosp. Berislav Gržanić iz Senja.

Klara (Josip) Ovčar, iz Podturna, rođena 14.8.1998., na prijedlog ogranka Podturen-Dekanovec, studentica 1. godine integriranom dodiplomskog sveučilišnog studija Farmacije na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu, donator računala poduzeće Mandis pharm iz Zagreba.

– Uz zajednički ručak i druženje naše studentice u pratnji Predsjednika podružnice Stjepana Horvata i dopredsjednika podružnice Mladena Tkalčeca zahvalile su svojim donatorima prigodnim međimurskim poklonima koje su osigurali Međimurska županija i Grad Čakovec, na čemu im u ime studentica najtoplije zahvaljujemo, poručuju iz Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije