MEĐIMURKA Laura Čurin pokazala zavidne pjevačke sposobnosti u emisiji Zvjezdice

Međimurka Laura velika je zaljubljenica u rusku glazbu, kulturu i tradiciju, vjerojatno zbog mame, koja je Ruskinja te joj je usadila veliku ljubav prema toj zemlji. Jako je znatiželjna i koristi svaku priliku kako bi naučila nešto novo o Rusiji i kako bi povećala svoj vokabular.

Posljednji put kada je bila u Moskvi, Laura je na Crvenom trgu bacila novčić i poželjela je sudjelovati u ‘Zvjezdicama’. Želja joj se ostvarila pa će vesela dvanaestogodišnjakinja svojim nastupom žiri potpuno iznenaditi. Naime, Laura će nastupati u ruskoj narodnoj nošnji i pjevat će pjesmu na ruskom jeziku!

Indira Levak odmah je iskazala zadovoljstvo odabirom pjesme jer i sama, kako kaže, obožava Rusiju.

>>> VIDEO možete pogledati ovdje!

Ipak, žiri se našao na velikim mukama jer je svih desetero klinaca pokazalo zavidne pjevačke sposobnosti, a čak njih petero je dobilo svih pet stolica od žirija, piše Rtl.hr.

Ivona je izvela pjesmu “I have nothing” Whitney Houston i žiri ostavila bez riječi, ali sa suzama u očima.

Talentirana 14-godišnjakinja je svojim nastupom pomela konkurenciju i zaslužila lovorike. Lara Herceg, također 14-godišnjakinja izvela je pjesmu “Hair”, ali žiriju je ponudila i nešto potpuno novo. Naime, Lara je pokazala da odlično beatboxa – odnosno, oponaša zvuk bubnjeva koristeći usta.

Blaženi među damama je Jakov Jozinović, 12-godišnjak iz Vinkovaca, koji je pjevao pjesmu “One Night Only”. Multitalentirani klinac bavi se tenisom, glazbom, modelingom, a da će biti pravi šarmer, zaključio je i Enis Bešlagić. Žiri na njegovu izvedbu nije imao baš nikakvu primjedbu.

“Ti kao dječak se boriš s djevojčicama koje imaju pjevljiviji glas, ali taj tvoj šarm čini da mi zaboravimo sve loše. Ti kažeš da nisi mislio da ćeš dobiti svih pet stolica. I onda ti Bog da takvu energiju da nas kupiš. Prijatelju, ti da si falšao, ja bih se za tebe borio do kraja” poručio mu je Enis, a Indira je ponosno zaključila da je to sve zato što je slavonsko dijete.

“To je ta skromnost koju imamo mi koji dolazimo iz tog područja” kazala je Indira.

Iako su pet stolica od žirija dobile i Lana Rubelj te Flora Bašić, žiri je odlučio da su Ivona, Lara i Jakov za nijansu bolji, a tko će se njima pridružiti u polufinalu, gledatelji će saznati u subotu u 20 sati u novoj epizodi “Zvjezdica”!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije