ĐURO BEL Imendan i rođendan proslavio predsjednik Zrinske garde

Đuro Bel, aktualni je predsjednik Zrinske garde Čakovec i osoba koja obavlja vjerojatno najviše časnih, društvenih i športskih dužnosti u našoj županiji, te stoga mnogo vremena provodi izvan svojeg doma i obitelji.

Međutim, kada su obiteljske svečanosti i događanja u pitanju, Đuro, naš prijatelj po pisanju, ne dvoji. Biti sa svojima i na svojem je zakon. Tako je bilo i sada, na proslavi imendana i rođendana, koji kalendarski jesu narednih dana, ali upravo zbog mnogih obveza (čega vrhunac je u subotu pokraj splitskog Poljuda biti ‘starešina’ na vjenčanju Marka i Mirjane), slavlje je upriličeno ovog vikenda.

– Kaj nek velim, među svojima, unucima, suprugom, djecom, sestrom i dragim mi ljudima, osjećam se lijepo i ugodno. Premda, se godinama ne hvalim, kaže uvijek zagonetan, ali istinoljubiv i sretan Đuro Bel, kojemu i naša redakcija čestita životne dane!

Zanimljivost je što je Đuro Bel rođen 25. travnja na Markovo, koje je kalendarski dva dana nakon Jurjevog, 23. travnja. Imendan prije rođenadana imati, je sreća i mudrost!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije