AIRSHOW ČAKOVEC Veliki i još bolji aeromiting održat će se 10. lipnja

Na krilima izvrsno realiziranog prošlogodišnjeg izdanja aeromitinga Čakovec Airshow, i ove godine Aero klub Međimurje poziva sve zaineresirane da u subotu, 9. lipnja dođu na Dane otvorenih vrata, gdje će moći razgledati aerodrom u Pribislavcu i zrakoplove koji će nastupati idućeg dana, prisustvovati prezentaciji Hrvatskog ratnog zrakoplovstva “Postani i ti vojni pilot”, a članovi Aero kluba Međimurje će biti na raspolaganju za sva pitanja i stručno vodstvo.

Subota je rezervirana i za trening modelara koji će ove godine nastupiti u još spektakularnijem izdanju.

– Za nedjelju, 10. lipnja pripremamo vrlo dinamičan program koji će ponovno ostati upamćen po vratolomijama svjetski poznatih pilota, mirisu oktana i kerozina, a buka borbenih mlažnjaka će ove godine biti dosta bučnija nego ikad do sad.

Iznenađenje za sve posjetitelje pripremamo u sklopu nastupa engleske akrobatske skupine Team Raven koja će nastupiti u formaciji 6 aviona Van’s RV i kojoj će ovo biti prvi nastup na hrvatskom nebu.

Uz već objavljeni popis sudionika, u narednim tjednima (posebice kako ćemo se približavati datumu aeromitinga) očekujte još neka iznenađenja u popisu sudionika aermitinga – poručuju organizatori.

Najave sudionika, direktni prijenos aeromitinga i atraktivni snimci iz kabina zrakoplova samih sudionika (uživo) posjetitelji će moći pratiti na velikom video zidu. Naravno, sve posjetitelje aeromitinga očekuje adrenalinski vikend uz bogatu gastronomsku ponudu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije