FOTO Sjajne mažoretkinje Donjeg Kraljevca – zlato i tri srebra u Solinu

Još je jedno, 22. po redu, Državno prvenstvo u mažoret plesu za mažoretkinje iz Donjeg Kraljevca bilo izuzetno uspješno. Nastupile su s 4 koreografije i osvojile 4 medalje!

U kategoriji minime starije Tradicionalni mažoret ples plesalo je 13 djevojčica, pod budnim okom trenera Tihomira Bendelje i osvojile su 2. mjesto i srebrnu medalju. Za minime starije nastupile su: Ena Goričanec, Eva Grabant, Evelin Meglić, Hana Tomašek, Iva Kočiš, Karia Veronika Bajan, Lea Đurđa, Martina Sokač, Melani Mihoci, Mia Križaj, Nikolina Kramar, Paula Strbad i Zita Barlović.

Grupa juniorki natjecala se u čak tri kategorije i osvojila 3 medalje. Zlatnu medalju, a time i plasman na Europsko prvenstvo u mažoret plesu, ostvarile su u kategoriji Grupa s rekvizitima. Djevojke su nas sve oduševile svojom izvedbom, kostimima, pokretima i prenesenim emocijama, te su dobile ogromnu podršku publike i to ne samo naših navijača, nego i cijele dvorane.

Velika zahvala ide trenerici Tihani Ledenko, koja je sve to zamislila i uvježbala s njima, ali i roditeljima koji su sami izrađivali rekvizite za nastup. No, najveći pljesak i zahvalu treba odati grupi od 19 djevojaka: Ana Jančec, Arijana Striniščak, Iva Fileš, Jana Kovač, Katarina Jančec, Lana Naranđa, Laura Glavak, Lea Kovač, Leona Bukovčan, Leona Lovrenčić, Melani Cirkvenčić, Nadja Vuk, Nevia Kolenda, Nika Šupljika, Rea Sabol, Sara Jesenović, Stefani Branilović, Veronika Kirić i Viktorija Šantavec.

U kategoriji Exibition corps osvojile su 2. mjesto uprizorivši temu šume i dviju zaigranih ptičica. Ovu grupu su činile: Arijana Striniščak, Iva Fileš, Jana Kovač, Katarina Jančec, Lana Naranđa, Laura Glavak, Lea Kovač, Leona Bukovčan, Leona Lovrenčić, Nadja Vuk, Nevia Kolenda, Nika Šupljika, Rea Sabol, Sara Jesenović, Stefani Branilović i Veronika Kirić.

Isto tako su u kategoriji Parade corps, u prekrasnim kostimima crno-bijelih labudica, osvojile srebrnu medalju. Labudice su bile: Ana Jančec, Arijana Striniščak, Iva Fileš, Jana Kovač, Katarina Jančec, Lana Naranđa, Lea Kovač, Leona Bukovčan, Leona Lovrenčić, Melani Cirkvenčić, Nadja Vuk, Nevia Kolenda, Nika Šupljika, Stefani Branilović, Veronika Kirić i Viktorija Šantavec.

– Čestitamo svim našim mažoretkinjama i trenerima na ostvarenim dosadašnjim uspjesima, koji su rezultat kontinuiranog i predanog rada njih samih, uprave kluba i velike podrške roditelja. Željno očekujemo Europsko prvenstvo koje će se održati u listopadu u Poreču – poručuju mažoretkinje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije