PROSLAVA DVD Goričan: Za 130. rođendan novo kombi vozilo

Dobrovoljno vatrogasno društvo Goričan svečano obilježava 130. obljetnicu rada, a proslava će se održati 4. i 5. svibnja u Goričanu.

Na dan zaštitnika vatrogasaca Sv. Florijana, 4. svibnja u 17 sati bit će sveta misa za sve pokojne i žive vatrogasce nakon koje će se s početkom u 19 sati održati svečana sjednica Društva.

U subotu u 16 sati kreće svečani mimohod od nogometnog igrališta NK Trnave do Doma kulture gdje će se u 17 sati održati svečana proslava. Glavna vijest za vatrogasce i mještane Goričana, da je Dobrovoljno vatrogasno društvo Goričan uz pomoć Općine Goričan nabavilo novo kombi vozilo marke “Opel vivaro”. Primopredaja i posvećenje vozila bit će u subotu nakon službenog dijela koji će se održati u Domu kulture.

Očekuje se oko tristotinjak sudionika proslave, te će se proslava održati u Domu Kulture i ispod šatora ispred Doma kulture.

Za sve mještane Goričana i goste koji će biti ispod šatora Općina Goričan pripremila je besplatni bograč i jedno piće. Nakon svečanog dijela u zabavnom programu sve prisutne zabavljat će grupa “Noćna smjena”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije