MAŽORETKINJE Murskog Središća vratile se s državnog prvenstva s dvije bronce

S 22. državnog prvenstva u mažoret plesu koje se odvijalo u Solinu u konkurenciji dvadeset i jednog grada i općine Hrvatske, Središćanske mažoretkinje i mažoret vratile su se s dvije brončane medalje koje su osvojile u kategoriji pom-poni jedinstvena skupina i kategoriji grupa s rekvizitima juniori.

U ostalim kategorijama u iznimno jakoj konkurenciji također su osvojile odlične rezultate.

Tako je Kristina Škvorc u solo s rekvizitima (senior) osvojila četvrto mjesto, Eva Varga u solo s rekvizitima (kadet) peto mjesto, Nera Hranilović u solo s rekvizitima (kadet) osmo mjesto, tradicionalni mažoret ples (mlađi juniori) plasirali su se na sedmo mjesto, a najmlađe članice i član u konkurenciji tradicionalni mažoret ples (minime mlađe) plasirali su se na šesto mjesto.

Svi ovi izvrsni rezultati dokaz su marljivog truda, predanog rada, velike podrške te ogromnog odricanja kako djece tako i njihovih roditelja i voditeljica.

Ovo 22. po redu državno prvenstvo nosilo je još dodatnu težinu u prelasku naših skupina u stariju starosnu dob i predstavljanje u nekim kategorijama po prvi put gdje su ponovno dokazale da se trudom i radom može uspjeti.

Dječak, djevojčice i djevojke koje su predstavljale rad Udruge i grad iz kojeg dolaze bile su:

MINIME MLAĐE: Erik Novak, Valentina Turk, Ema Bogdan, Kaja Pevec, Adela Kovačić, Lea Kolar, Ella Vinković, Nadin Đura, Lena Hrženjak, Karla Žganec, Bea Šajnović, Emma Trstenjak, Ena Peras, Marija Hatlek, Lorena Kovačić, Sara Novak, Gloria Šardi, Nika Hoblaj, Ena Vuri, Iva Tuksar, Gita Podgorelec, Zala Bedić, Veronika Mavrek, Tea Tuksar, Eva Turk, Anja Medved, Katja Pokrivač, Lana Trstenjak i Jana Hren. S voditeljicama Lucija Mutvar Bedić i Patricija Jambrošić.

MLAĐI JUNIORI I JUNIORI: Saša Matić, Maša Varga, Pavla Nađ, Veronika Kontrec, Mia Sobočan, Laura Hranilović, Iva Horvat, Ema Sobočan, Kristina Škvorc, Eva Varga, Alma Vuglač, Karla Hren, Arijana Srpak, Taša Goričanec, Anja Jambrešić, Ana Slamek, Marija Lisjak, Patricija Jambrošić, Marija Bogdan, Sara Bogdan, Rahela Novinić, Nensi Tomašić, Franka Kodba, Nika Drk i Nera Hranilović. S voditeljicom Lara Podgorelec.

Po povratku s državnog prvenstva mažoretkinje ne staju i ne smanjuju tempo rada. U idućim mjesecima čeka ih mnoštvo nastupa i projekata te početak priprema za iduće državno prvenstvo kada ćete ljepotu mažoret pokreta i bogatstvo uniforma i kostima gledati na 23. po redu državnom prvenstvu mažoretkinja u Murskom Središću.

Osim velikog truda i rada koji je uložen u ovih 7 koreografija mažoretkinje su imale i veliku potporu roditelja i sponzora koji su omogućili odlazak na ovo državno prvenstvo.

Zahvaljuju se svima koji su im na bilo koji naćin pomogli.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije