FOTO Plesna skupina Atomi iz Goričana nastupala u Lisinskom

Plesna skupina Atomi iz Goričana imala je veliku čast nastupati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog na svečanoj dodjeli nagrada pobjednicima Natječaja likovnih, literarnih i foto radova djece i mladih u organizaciji Državne uprave za zaštitu i spašavanje.

Pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, u Zagrebu je 4. svibnja 2018. održana svečana dodjela nagrada pobjednicima Natječaja za izradu likovnih, literarnih i foto radova djece i mladih.

Državna uprava za zaštitu i spašavanje osmu je godinu zaredom organizirala Natječaj za likovne, literarne i foto radove djece i mladih predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta te djece i mladih s posebnim obrazovnim potrebama iz Republike Hrvatske. Tema ovogodišnjeg natječaja bila je “Katastrofa i snaga sustava civilne zaštite”, a radovi su pristigli iz cijele Hrvatske.

Ovim natječajem, osim poticanja na kreativnost i stvaralaštvo, Državna uprava želi skrenuti pozornost djeci i mladima na potrebu podizanja svijesti i razvijanja kulture sigurnosti. Glavni cilj je smanjenje rizika od katastrofa te potaknuti djecu na odgovorno društveno djelovanje u kriznim situacijama.

Svečanost dodjele nagrada i priznanja prisutne vodila je pjevačica i voditeljica Renata Končić – Minea. Sve prisutne, svojim posebnim plesnim i scenskim nastupom, zabavila je plesna skupina Atomi, dok je u glazbenom dijelu svečanosti nastupila je Mia Dimšić.

Plesna skupina Atomi nastupala je sa dvije koreografije pod nazivom “Shadow” i “Finale” te su nagrađeni ovacijama, djeci odradili “bis” koreografiju pod nazivom “Finale” na oduševljenje svih prisutnih. (Izvor: https://duzs.hr/nagradeni-pobjednici-natjecaja-za-izradu-likovnih-literarnih-i-foto-radova/)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije