FOTO Kotoripske mažoretkinje zablistale na Zagreb mažoret festu

U nedjelju, 13. svibnja su seniorke i kadetkinje Udruge Kotoripske mažoretkinje predstavljale Kotoribu na međunarodnom Zagreb mažoret festu na kojem je sudjelovalo 20 mažoret skupina iz 7 europskih zemalja s više od 210 mažoretkinja, a u suorganizaciji Turističke zajednica grada Zagreba.

Cjelodnevnu “turneju po Zagrebu” započele su defileom po parku Maksimir nakon čega je slijedio ručak u VIP prostorima NK Dinamo. Nakon okrijepe slijedio je defile od paviljona na Zrinjevcu do Trga bana Jelačića gdje se održao centralni dio festivala i gdje su se u centru Zagreba predstavile sa svojom koreografijom.

– Ovo je za nas bio još jedan od uspješno odrađenih nastupa i mimohoda. Cure su dale sve od sebe da se pokažu u najboljem izdanju, predstave Međimurje i svoju Kotoribu i zajedno s ostalim timovima Hrvatske pokažu svoje plesno umijeće i umijeće baratanja štapom! – kaže njihova predsjednica Tatjana Hunjadi Toplek te dodaje:

– Svi smo i više nego ponosni na naše seniorke i kadetkinje koje su se unatoč puno znoja, hodanja i plesanja jako zabavile, nasmijale i na kraju zablistale na plesnom podiju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije